خرید بک لینک
وقتی شما درایو ویندوز قبلی را پاک نمی کنید و ویندوز دیگری روی یک درایور دیگر نصب میکنید بصورت اتوماتیک گزینه ویندوز قبلی و ویندوز جدید در ایتدای بالا امدن کامپیوتر نمایان میشود و شما میتوانید هرکدام را که میخواهید انتخاب کنید و هربار برای این کار حدود 30 ثانیه فرصت دارید .

نمایش این منو ممکن است شما را آزار دهد و بخواهید کلا نام ویندوز قبلی را از منوی فوق حذف کنید و یا زمان درخواست گزینه را کم و زیاد کنید و یا اگر میخواهید ویندوز پیش فرض را باز روی ویندوز قبلی قرار دهید ادامه این مطلب را بخوانید :...

برچسب: نویسنده: نگار خوشنام تاريخ: سه شنبه 27 مهر 1395 ساعت: 16:53

صفحه بندی